Achter de schermen…

La Rocha produceert haar sportkleding in Europa. De fabriek werkt onder de Europese normen en alle medewerkers werken onder goede en gezonde omstandigheden. De vrouwen maken alles stuk voor stuk met de naaimachine en zij werken erg secuur. Alles wordt handmatig gecheckt en afgewerkt. De werksituatie is daar erg goed en de werkplek kan meer gezien worden als een kantoor. Er is genoeg lichtinval, voldoende ruimte en het is een zuivere omgeving.  La Rocha streeft naar een goede kwaliteit en duurzaamheid, maar het allerbelangrijkste vinden wij dat de werkomstandigheden goed zijn.

De stof, waar de leggings van gemaakt worden, is afkomstig uit Italië en bestaat 82% uit polyester en 18% uit elastan. Het polyester heeft als functie dat het materiaal niet absorberend is waardoor het vocht uit je huid verdampt en niet opgezogen wordt in de stof. Hierdoor zijn de leggings perfect voor heftige work-outs. Het elastan staat bekend om de hoge mate van stretchspanning en dat het ademend en sneldrogend is. De samenstelling van deze 2 soorten textiel zorgt er  voor dat de leggings hun stevige pasvorm na het uitrekken behouden en er een hoog niveau van comfort wordt gecombineerd met een grote bewegingsvrijheid.

De leggings zijn sterk, licht van gewicht en bestendig tegen krimpen, rekken en plooien. Ze voelen stevig aan, waardoor er een liftend effect ontstaat. De stevigheid en de hoge dichtheid zorgen er samen voor dat de leggings een prettige pasvorm hebben en niet doorschijnen.

Daarnaast is de stof zo zacht dat het heerlijk aanvoelt!

 La Rocha voelt als je tweede huid! 

Leave a Reply

Je bent nu hier