Dromen, durven, delen & doen!

Heb je een fantastisch idee en loop je daar al een tijdje mee rond? Ben je ondernemend en droom je er van om iets voor jezelf te starten? Vind je het niks om voor een baas te werken en denk je altijd dat je het beter kan? Komt je dit allemaal bekend voor, maar ben je bang om te falen? Dan wordt het volgens La Rocha tijd voor verandering!

STOP nu met twijfelen en GO FOR IT! Maak je dromen werkelijkheid en onderneem actie! Durf fouten te maken en besef dat ondernemen risico nemen is. Alleen dan kom je erachter of jouw idee succesvol is! In het ergste geval, verlies je het van je droom, maar ben je een ervaring rijker en kun je het zien als een enorm leermoment. Je kunt dan nooit zeggen dat je het niet geprobeerd of gedaan hebt!

Deel jouw startend ondernemerschap met andere jonge ondernemers en kom samen tot een succes. Jonge ondernemers jullie staan er niet alleen voor! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar bundel alle krachten samen!

Ook wij werken veel samen met jonge ondernemers, die we super dankbaar zijn! Zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan. Durf te vragen & durf hardop te denken. Alleen zo kom je erachter of je daadwerkelijk iets voor elkaar kunt betekenen.

Samen ben je sterk, vergeet dit nooit!

Succesfulroze2-3

Wij werken onder andere samen met de volgende toppers:

Concept god – Sven Roumen

‘verantwoordelijk voor de complete merkbeleving’

Concept god – Bram Kastelijns

de maker van de website en de webwinkel’

Lisa Bekelaar

het creatieve brein achter de prints & designs’

Valeska Mensonides

de dame met de juiste lens voor de fotografie en de mooie beelden’  

Zushe & Fittrippin

voor tips en tricks’

Leave a Reply

Je bent nu hier