Elke lach telt! La Rocha steunt CliniClowns

In december 2016 kwamen wij in contact met Stephanie en Robin. In 2015 liepen ze beide de marathon van New York om geld in te zamelen voor de CliniClowns. Geweldig om te zien dat ze door het uitoefenen van hun hobby een bijdrage leveren aan dit goede doel. Na hun geweldige ervaring richting en tijdens de marathon New York in 2015, zetten zij zich nu opnieuw in voor de marathon New York 2017!

 

CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren ze tijdelijk een omgeving zonder beperkingen en zorgen zij ervoor dat een ziek kind weer even kind kan zijn. Kinderen moeten onder alle omstandigheden kunnen spelen, ook als ze ziek of gehandicapt zijn.

 

Om ervoor te zorgen dat nog meer kinderen kunnen genieten van een lach, volgen wij het avontuur van Stephanie en Robin richting de marathon New York op 5 november 2017.

 

La Rocha zet zich in door vanaf februari van elke bestelling een euro te doneren aan dit prachtige goede doel. Tevens verkopen we de TOET-sleutelhanger en de TOET-knuffel waarvan de opbrengst ook naar de CliniClowns gaat.

 

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar het avontuur van Stephanie en Robin? Of wil je zelf ook een bijdrage leveren aan de CliniClowns? Volg ze dan nu via Instagram en Facebook ‘Run Smile Run’.

 

Fotografie van Stephanie & Robin is gemaakt door:  Running Photographer – Renée Tijdink ~ http://www.reneetijdink.nl.

Leave a Reply

Je bent nu hier