La-Rocha-icoon

La Rocha | Shaping Sportswear

“Ik moet écht meer gaan bewegen, maar ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen.”

 “Ik heb niks fijns om aan te trekken! Voel me niet prettig in mijn huidige sportkleding. Mijn legging schijnt door en je ziet er alles in”  

“Ik heb echt geen zin om vanavond naar de yoga te gaan..”

Klinkt dit bekend en ben je opzoek naar een zetje in de rug?

Er zijn honderden redenen om niet te gaan sporten, maar laat je sportkleding daar niet een meer van zijn!

Bij La Rocha willen we dat jij lekker in je vel zit! Dat jij je goed voelt met jezelf, je prettig en comfortabel voelt in je sportkleding en je energie terug krijgt. Pak die momenten voor jezelf, beweeg! 

Ga wandelen, een groepsles volgen met vriendinnen of houd het kleinschalig en sport één-op-één met een personal trainer. Het perfecte lichaam bestaat niet, dus geloof in jezelf en in je lichaam!

De shaping sportkleding van La Rocha is speciaal gemaakt voor de vrouw. Ook al moeten we onze lichamen meer omarmen en accepteren, toch hebben wij allemaal ‘last’ van die taille die net iets strakker kan of die billen die net iets meer gelift mogen worden. Onze La Rocha leggings zorgen er met hun unieke designs en pasvorm voor dat jij je beter voelt in je sportkleding!

Wij zijn Romy en Chantal, twee zussen.

Chantal heeft een gezin en carrière. La Rocha doet ze er naast alle drukke bezigheden bij. Zelf heeft ze echt een stok achter de deur nodig als het gaat om sporten. Een eigen sportmerk is een belangrijke motivator, maar ze komt alsnog vaak tijd te kort. In La Rocha sportkleding speelt ze tennis en vindt ze het heerlijk om deze te dragen in de weekenden.

Romy heeft haar focus op La Rocha. Sporten is haar manier om haar hoofd te legen en zich weer op te laden. Maar ze heeft de beweging ook echt lichamelijk nodig. Even een tijd geen beweging of te veel lekkers en ze ziet haar lichaam veranderen. Haar beweging varieert dagelijks, maar alles lekker in een La Rocha legging voor een boost zelfvertrouwen. Of dit nu is tijdens de tennis, een lesje barré of lekker hardlopen/wandelen in het bos. 

We vullen elkaar perfect aan met La Rocha, ook al kunnen we af en toe op elkaar mopperen. Je zus als collega werkt toch anders dan een random collega. Maar samen halen we het beste in elkaar naar boven en willen we jou met La Rocha sportswear de ultieme comfortabele sportbeleving geven.

Romy & Chantal Maaskant van La Rocha Sportswear. Sportkleding voor vrouwen

Best verkochte producten

Gratis verzending

Wil jij op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, ontwikkelingen en acties?

Volg ons dan op Facebook en Instagram via @LaRochaSportswear. Blij met je eigen La Rocha en draag jij onze producten op Social?

Gebruik dan #LaRochaSportswear en maak kans op € 15,- shoptegoed!

Je bent nu hier