Het verhaal achter La Rocha

La-Rocha-icoon

La Rocha, kleurt jouw workout!

La Rocha sportleggings, het sportmerk met unieke, kleurrijke prints speciaal voor de vrouw! Laat je inspireren en motiveren naar jouw persoonlijke doel!

Twee zussen, één droom. Hallo! Wij zijn Romy & Chantal met een passie voor sport.

Clichés zijn waar. De relatie tussen twee eigenwijze en ondernemende zussen werd met de jaren beter, waarna in juni 2015 La Rocha werd geboren. Het kleurrijke sportmerk speciaal voor de vrouw! Voor La Rocha is elke vrouw uniek!

De merknaam La Rocha is ontstaan uit het vrouwelijke lidwoord ‘la’ en een combinatie van onze voornamen. Daarnaast is ‘rocha’ het Portugese woord voor rots, een symbool voor kracht en standvastigheid.

Elke dag hoopt La Rocha vrouwen te inspireren en te motiveren om hun gezamenlijke of individuele doelen te bereiken.  Dat is waar wij energie van krijgen. In de La Rocha sportkleding voel je je op je gemak en zelfverzekerd!

La Rocha, kleurt jouw workout.

Liefs Romy & Chantal!

Een eyecatcher en musthave sportlegging voor de iedere sportvrouw.

Door de kleurrijke en unieke prints, welke speciaal voor La Rocha worden ontworpen, wordt er over jouw sportoutfit direct gesproken. La Rocha richt zich met het assortiment volledig op de vrouw,  wat resulteert in de perfecte sportkleding voor je workout. De sportleggings zijn functioneel voor iedere sportactiviteit; Hardlopen, fitness, yoga, CrossFit en nog veel meer!

Het zijn niet alleen de kleuren en prints die La Rocha kenmerken.   De vrouwvriendelijke hoge tailleband zorgt ervoor dat jouw broek zelfs tijdens de meest zware workout niet afzakt. In de ruime zak met ritssluiting achterop de broeken kun je met gemak een telefoon of je sleutels kwijt en de La Rocha is gegarandeerd 100% squatproof. Door de hoogwaardige kwaliteit van de La Rocha ben je er van verzekerd dat je broek niet doorschijnt tijdens het squaten en geeft de broek tevens een liftende werking.

La Rocha presenteert meerdere malen per jaar diverse nieuwe items. Wil jij op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, winacties en aanbiedingen? Volg ons dan nu op facebook en instagram via LaRochaSportswear. Draag jij onze producten op Social? Gebruik dan @LaRochaSportswear en wordt winnaar van de maand!

Best verkochte producten

Gratis verzending bij iedere bestelling vanaf € 100,-

Je bent nu hier